Ποιοί Είμαστε

Το casaline.gr είναι ένα ηλεκτρονικό cash & carry ειδών Παντοπωλείου και Super Market καθώς και Εξοπλισμού Σπιτιού και Χώρων Μαζικής Εστίασης(Ho.Re.Ca) ,το οποίο απευθύνεται αυστηρά μόνο σε Εμπόρους και Επαγγελματίες Εστίασης  σε όλη την Ελλάδα.

H Φιλοσοφία μας

Η γνώση και η εμπειρία μας στο χώρο αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για να καλύπτουμε,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,τις ανάγκες κάθε Επαγγελματία.

 Στην casaline.gr η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών μας είναι μοναδικό μας μέλημα.

 Δίνοντας πάντα Αξία στα χρήματα σας προσφέρουμε προιόντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα με την χαμηλότερη δυνατή τιμή της αγοράς.

 Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά και βρισκόμαστε πάντα δίπλα του για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

target-2

Ο Στόχος μας

Στόχος και Όραμα μας είναι να γίνουμε ένας καθημερινός και ιδανικός συνεργάτης για κάθε Επαγγελματία όπου και αν βρίσκεται.

 Με πολύ όρεξη και μεράκι αλλά και με συνεχή προσπάθεια ελπίζουμε να τα καταφέρουμε…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην casaline.gr εξυπηρετούμε άμεσα, με συνέπεια, αξιοπιστία και πάντα χαμηλές τιμές κάθε είδος Επαγγελματία σε όλη την Ελλάδα.

 Γίνε τώρα κι εσύ μέλος-συνεργάτης του casaline.gr και επωφελήσου από τις μοναδικές μας υπηρεσίες!!!

Δώσε Αξία στα Χρήματα των Αγορών σου!!!

Πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προιόντων για όλο το Χρόνο

Ποικιλία προιόντων επώνυμων και μη τα οποία είναι ταχείας κυκλοφορίας

Online παραγγελίες μέσα από το casaline.gr με απόλυτη ασφάλεια και οποιαδήποτε χρονική στιγμή εσείς επιθυμείτε(24/7 λειτουργία e-shop)

Διαμόρφωση παραγγελίας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες χωρίς περιορισμούς στις ποσότητες (μπορείτε να επιλέγετε όσα τεμάχια θέλετε από όποια κατηγορία επιθυμείτε)

Άμεση παράδοση της παραγγελίας σας (η οποία ετοιμάζεται και συσκευάζεται από εμάς) εντός 1-2 εργάσιμων  ημερών από την ημερομηνία της τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

-Για παραγγελίες εντός Νομού Θεσσαλονίκης αξίας 40ευρώ+ΦΠΑ και πάνω η παράδοση γίνεται στο κατάστημα σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με δικά μας μεταφορικά μέσα.